ZOMBI FŐPAP HALLOWEEN FÉRFI JELMEZ – M MÉRET

Kölcsönzési ár: 7.000 Ft

Kaució: 10.000 Ft

Jelmez ismertetője:

Zombi főpap jelmez fekete reverendából áll, melyen csuklya található.

A jelmez mérete: M méret

A jelmez anyaga: 100% POLYESTER

A jelmez angol megnevezése: Minister of Death Costume

A jelmezt fel tudod próbálni szalonunkban kölcsönzés előtt, így meggyőződhetsz arról, hogy megfelelő lesz számodra.

Minden jelmez tisztításra kerül kölcsönzés előtt, illetve vissza hozatal után is. Neked csak viselned kell, és jól érezni magad benne!

A bérleti díj a jelmez tartozékaiban felsoroltakat tartalmazza, egyéb ajánlásunkat a „Kapcsolódó termékek” alatt találod.

A jelmezt ajánljuk halloween, farsangi és egyéb jelmezes rendezvényekre is.

A zombik reneszánsza a szélesebb közönség számára a horrorfilmeken keresztül érkezett meg. Úgy tartják, hogy a zombiknak vérkeringésük nincs, a biológiai bomlás különféle stádiumában lehetnek. A zombik általában az zombivá válásuk előtt utoljára hordott ruhájukban bolyonganak, amik így koszossá, szakadttá, véressé válnak. Hordákba verődve vadásznak, egymást nem bántják, viszont az élőket felismerik, üldözik, megharapják (így ők is zombivá válnak) rosszabb esetben elevenen felfalják. Zombik mivel biológiai értelemben halottak, így gyógymód nincs számukra, az egyetlen út a mielőbbi elpusztításuk, mely legbiztosabb módja az agy teljes szétroncsolása.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ZOMBI FŐPAP HALLOWEEN FÉRFI JELMEZ – M MÉRET” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…