“ROYAL QUEEN” NŐI JELMEZ – S MÉRET

Kölcsönzési ár: 9.000 Ft

Kaució: 20.000 Ft

Jelmez ismertetője:

Szívkirálynő jelmez tartalmazza a ruhát és a fejdíszt.

A jelmez mérete: S méret

A jelmez anyaga: 100% POLYESTER

A jelmez angol megnevezése: Royal Queen Costume

A jelmezt fel tudod próbálni szalonunkban kölcsönzés előtt, így meggyőződhetsz arról, hogy megfelelő lesz számodra.

Minden jelmez tisztításra kerül kölcsönzés előtt, illetve vissza hozatal után is. Neked csak viselned kell, és jól érezni magad benne!

A bérleti díj a jelmez tartozékaiban felsoroltakat tartalmazza, egyéb ajánlásunkat a „Kapcsolódó termékek” alatt találod.

Ezzel a jelmezzel megformálhatod Alice Csodaországban meseregény Szívkirálynő karakterét.

Alice Csodaországban meseregény tele van különös szereplőkkel. Történetben Alice álmában beleesik egy nyúlüregbe, ahol elképesztő lényekkel találkozik. Van, amikor óriásra nő, máskor pedig összemegy. Találkozik a Szív királynővel, Kalapossal, hernyókkal, Fehér Nyúllal. A regényből sok filmfeldolgozás készült, legutóbb Tim Burton fantasy alkotása (2010) került a közönség elé.

Ajánljuk jelmezes rendezvényekre, halloween partikra, farsangra.

FIGYELEM! Kérjük, hogy velünk való egyeztetést nélkül ne tisztítsátok ki jelmezeinket. Tapasztalataink szerint vannak olyan jelmezek, melyek kifejezetten engedik a színüket, így különleges figyelmet igényel a tisztításuk. Illetve igyekszünk antiallergén mosó-, és folttisztító szereket használni, hogy ebből senkinek ne legyen kellemetlensége. Minden jelmezünket és ruhazsákunkat tisztítjuk visszahozatal után. Megértéseteket köszönjük!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“ROYAL QUEEN” NŐI JELMEZ – S MÉRET” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…